PUZZLE BY MATTIOLI

Bij Kim Maessen Juwelier in Genk vindt u juwelen van Mattioli. Ontdek de mooiste accessoires, oorsieraden passend bij iedere outfit. Eindeloos te combineren door de vele kleuren en maten. Mattioli creëert kleurrijke sieraden die gebaseerd zijn op een traditie van Italiaans vakmanschap. 

FIND YOUR PUZZLE COLOUR

Unique mother of pearls and sparkling diamonds set in 18 carat gold to create your favourite look.

PUZZLE BY MATTIOLI

What’s your colour today?
Deze kleurrijke aanhangers kunnen in een handomdraai verwisseld worden voor een andere kleur. Ontdek de mooiste accessoires van dit seizoen bij Kim Maessen Juwelier in Genk. Oorsieraden passend bij iedere outfit!

MIX AND MATCH WITH MATTIOLI

Unique gemstones and sparkling diamonds set in 18 carat gold to create your favourite look.

WELCOME TO MATTIOLI

Mattioli creëert trendsettende, kleurrijke en fijne sieraden, vertrouwend op innovatie en een traditie van 150 jaar van het beste Italiaanse vakmanschap. De Mattioli juwelen stralen een onweerstaanbare charme uit: eigentijds, trendy maar met een classic touch. Hun collecties veroveren de harten van dynamische, geavanceerde vrouwen die houden van juwelen.

WHITE DIAMONDS AND GOLD

Unique gemstones and sparkling diamonds set in 18 carat gold to create your favourite look.

CRAFTSMANSHIP

In de Italiaanse ateliers van Mattioli hebben vakmanschap en de feilloze afwerking van ieder juweel prioriteit. Het is dan ook niet voor niets dat Mattioli als één van de weinige juweliershuizen nog altijd al zijn juwelen in de eigen Italiaanse ateliers maakt. De kernwaarden van het Mattioli merk, creativiteit, ambachtelijkheid en eigentijdsheid, deelt het met Kim Maessen Juweliers.