WELCOME TO GUCCI

Gucci, opgericht in Florence in 1921, is een van ’s werelds toonaangevende luxemerken. Na de honderdste verjaardag van het Huis gaat Gucci verder met het herdefiniëren van mode en luxe, met de nadruk op creativiteit, Italiaans vakmanschap en innovatie. Gucci maakt deel uit van de luxegroep Kering, die gerenommeerde huizen beheert op het gebied van mode, lederwaren, sieraden en brillen.

WELCOME TO THE
HOUSE OF GUCCI

Unique gemstones and sparkling diamonds set in 18 carat gold to create your Gucci look.

INTERLOCKING

Gucci heeft zijn nieuwste campagne gelanceerd, waarin nieuwe toevoegingen aan de Interlocking collectie voor fijne sieraden worden getoond. Deze nieuwste ontwerpen presenteren een moderne interpretatie van het iconische Interlocking G-motief, prominent geplaatst in een cirkelvormige bedel versierd met edelstenen. De collectie bestaat uit drie verschillende sets sieraden, die elk een andere edelsteen uitlichten: onyx, groene agaat of parelmoer. 

LINK TO LOVE

Gucci, Link to Love. Een collectie bestaande uit kettingen, armbanden en ringen. De ringen worden in verschillende breedtes vervaardigd in 18kt wit of geel goud, in effen afwerking, met studs of met nieuwe schakels, sommige bezet met diamanten of groene toermalijn. De ringen worden alleen of gestapeld gedragen en bieden talloze styling opties, met de achthoekige vormen die de oneindigheid symboliseren.

FIND YOUR
GUCCI

Unique double G design and sparkling diamonds set in 18 carat gold to create your favourite look.

GUCCI

De GG ontwerpen, gepresenteerd in harmonie met de Interlocking G collectie in Gucci’s nieuwste sieradencampagne, zijn voorzien van het kenmerkende Double G-motief van het huis. De nieuwste GG Running juwelen, waaronder ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden, zijn vervaardigd in geel en wit goud. Terwijl sommige zijn doorspekt met pavé diamanten, zijn andere verfraaid met kostbare gekleurde stenen, waardoor een regenboog van levendige tinten ontstaat.