Het in 1967 opgerichte Italiaanse juwelen merk is één van de beroemdste ter wereld. Pomellato onderscheidt zich door het gebruik van pure creativiteit en kleur in de designs. Bij het horen van de naam Pomellato zullen velen direct denken aan de Nudo collectie die het merk in 2001 lanceerde. Wij zijn dan ook voorzien van een zéér uitgebreide collectie van juwelen van Pomellato en U bent van harte welkom om deze in onze zaak te komen bewonderen!

FIND YOUR
POM POM DOT

Unique mother of pearls and sparkling diamonds set in 18 carat gold to create your favourite look.

POM POM DOT

Het gerenommeerde Italiaanse juwelenhuis Pomellato presenteert met trots haar nieuwste POM POM DOT collectie: een levendige, innovatieve lijn die perfect aansluit bij de jeugdige geest van vandaag, terwijl ze de rijke traditie van verfijnd Italiaans vakmanschap eert. Bij elke hanger en armband kunnen de schijfjes worden omgedraaid om een andere edelsteen te onthullen zodat je het juweel op verschillende manieren kan dragen. Mix & match  naargelang jouw stijl en persoonlijkheid.

MIX AND MATCH WITH POMELLATO

Unique gemstones and sparkling diamonds set in 18 carat gold to create your favourite look.

WELCOME TO ICONICA

De Iconica juwelen, samengesteld uit ringen, kettingen, armbanden en hangers, zetten de reputatie van Pomellato voort om al zijn stukken in eigen huis te maken en dit door meer dan 100 bekwame ambachtslieden. De Iconica sieraden zijn verkrijgbaar in wit of rosé goud, met de optie van edelstenen. Het ontwerp is voorzien van diamanten in de vorm van sterren, traandruppels, driehoeken en vierkanten, met als hoogtepunt een volledig pavé diamanten variatie.

WHITE BROWN BLACK DIAMONDS

Unique gemstones and sparkling diamonds set in 18 carat gold to create your favourite look.

SABBIA BEACH TIME

Onregelmatige en platte pavé gezette rondingen in bruine, zwarte en witte diamant. Dit karakteriseert de Sabbia collectie waarin de ringen met elkaar gecombineerd gedragen kunnen worden. Een chique versie in drie kleuren diamant. De Pomellato Sabbia collectie is geïnspireerd op het glinsterende zand van exotische stranden, met glanzende witte, zwarte en bruine diamanten.

CRAFTSMANSHIP

In de Italiaanse ateliers van Pomellato hebben vakmanschap en de feilloze afwerking van ieder juweel prioriteit. Het is dan ook niet voor niets dat Pomellato als één van de weinige juweliershuizen nog altijd al zijn juwelen in de eigen Italiaanse ateliers maakt. De kernwaarden van het Pomellato merk, creativiteit, ambachtelijkheid en eigentijdsheid, deelt het met Kim Maessen Juweliers.