Het in 1967 opgerichte Italiaanse juwelen merk is één van de beroemdste ter wereld. Dit bijzondere merk onderscheidt zich door het gebruik van pure creativiteit en kleur in de designs. Bij het horen van de naam Pomellato zullen velen direct denken aan de populaire Nudo collectie die het merk in 2001 lanceerde. Wij zijn voorzien van een zéér uitgebreide collectie van juwelen van Pomellato. U bent van harte welkom om deze in onze zaak te komen bewonderen!   

De Iconica juwelen, samengesteld uit ringen, kettingen, armbanden en hangers, zetten de reputatie van het Maison voort om al zijn stukken in eigen huis te maken door meer dan 100 zeer bekwame ambachtslieden. De sieraden zijn verkrijgbaar in wit of rosé goud, met de optie van edelstenen. Het ontwerp is voorzien van diamanten in de vorm van sterren, traandruppels, driehoeken en vier kanten, met als hoogtepunt een volledige pavé gezette diamanten variatie.

Onregelmatige en platte pavé gezette rondingen in bruine, zwarte en witte diamant. Dit karakteriseert de Sabbia collectie waarin de ringen met elkaar gecombineerd gedragen kunnen worden. Een chique versie in drie kleuren diamant. De Pomellato Sabbia collectie is geïnspireerd op het glinsterende zand van exotische stranden, met glanzende witte, zwarte en bruine diamanten die bedel armbanden, oorbellen, cocktail ringen en hangers sieren.

In de Italiaanse ateliers van Pomellato hebben vakmanschap en de feilloze afwerking van ieder juweel prioriteit. Het is dan ook niet voor niets dat Pomellato als één van de weinige juweliershuizen nog altijd al zijn juwelen in de eigen Italiaanse ateliers maakt. De kernwaarden van het Pomellato merk, creativiteit, ambachtelijkheid en eigentijdsheid, deelt het met Kim Maessen Juweliers. Vandaar dat Pomellato al vele jaren met succes deel uitmaakt van onze juwelencollectie.