KIM MAESSEN

Hugs & Kisses by Kim Maessen! X staat voor kusje, en O zijn armen die om je heen geslagen worden, een knuffel dus. X en O’s gaan al lang samen. Liefde is grenzeloos en we zijn trots om een collectie te introduceren die de emotie in zijn verschillende fasen viert en de drager in staat stelt om een betekenis, een herinnering of een moment toe te kennen dat ze een leven lang willen koesteren. Kus & knuffel collectie in 18 karaat gouden uitvoering. 

Hoeveel kusjes en knuffels heb je nodig in je leven?  Een liefdesboodschap in de eeuwenoude symbolen X en O, knuffels en kusjes. Pictogrammen van een kus en de omhelzende armen van een knuffel. Deze beide symbolen worden over de hele wereld herkend. Onze Hugs and Kisses collectie met X’s en O’s die genegenheid en liefde symboliseren. 

Een knuffels en kusjes ontwerp, een héél mooi cadeau voor een vriend om ze knuffels en kusjes te sturen, alsook een mooi cadeau voor een kleintje. Onze prachtige Hugs and Kisses is gemaakt in een mini versie, liefdevol handgemaakt door Kim Maessen. Kim is gespecialiseerd in het maken van prachtig handgemaakte en unieke stukken. Hangers, kettingen en bedelarmbanden zijn met de hand gemaakt van edele metalen en edelstenen van de hoogste kwaliteit. Het is ons doel om mooie en originele sieraden te maken die vrouwen van alle leeftijden graag cadeau willen doen of voor zichzelf willen kopen.

Hugs & Kisses… Soms is het enige wat je nodig hebt een stevige knuffel en een dikke kus! XOXO, geïnspireerd door een ontwerp met knuffels en kusjes, zal je liefde brengen! Deze prachtige juwelen zijn ideaal als cadeau voor vrienden, familie of zelfs voor die ene speciale persoon.