Hughs & Kisses want soms is het enige wat je nodig hebt een stevige knuffel en een dikke kus! XOXO ! Onze Hughs & Kisses juwelen met een boodschap ontworpen met liefde voor de hoogste kwaliteit door de in Genk geboren oprichtster. Elk juweel vertelt een ander verhaal. Mooie en ontroerende verhalen over liefde, vriendschap en verdriet. Al meer dan 20 jaar creëren wij collecties met een modieuze, aparte en toch altijd vrouwelijke uitstraling.

Hughs & Kisses, inspirerende, onderscheidende sieraden ontworpen met liefde en respect voor vakmanschap en uitgevoerd met elegantie . Elk sieraad wordt gemaakt in ons Italiaans atelier in de goudsmedenwijk van Vicenza waar onze meester goudsmeden uitzoeken hoe elk nieuw ontwerp kan worden gerealiseerd. Onze traditie van uitmuntendheid stelt ons in staat eigentijdse, ingewikkelde en ongebruikelijke stukken te ontwerpen die een duidelijk verschil vertonen met traditionele.

De Hughs & Kisses collectie wordt gekenmerkt door een unieke en onmiskenbare stijl: de elegantie van een verfijnde vorm van luxe die vrouwen vergezelt in hun dagelijks leven. Kim Maessen ontwerpt tijdloze verfijnde sieraden om de meest kostbare momenten van het leven van liefde, hoop en alles daar tussenin te vieren. Haar sieraden in gerecycled massief goud, edelstenen en bewust gewonnen diamanten zijn bedoeld om elk hoofdstuk in de perfect imperfecte reis van het leven te markeren. 

De Hughs & Kisses collectie omdat elk nieuw avontuur, elke nieuwe reis en elke kans er één is van hoop gevuld met magie. Juwelen van bij Kim Maessen om je eraan te herinneren waarom je bent begonnen en dat alles wat je wilt op je wacht. Onze massief gouden sieraden werden door juwelen ontwerpster Kim Maessen ontworpen om een leven lang mee te gaan. Allemaal met LOVE gemaakt ter herinnering van de belangrijkste momenten in je leven.