Stap in een wereld van levendige kleuren met onze Rainbow Colours, een prachtig assortiment van  sieraden versierd met regenboogkleurige edelstenen. Elk stuk, van onze stralende halskettingen tot onze boeiende ringen, omvat een spectrum aan tinten, waardoor een oogverblindende weergave van levendige elegantie en vreugdevolle levendigheid ontstaat. 

Op zoek naar een ring die altijd past? Ontdek onze 18 karaat gouden ringen die speels aan elke vinger kunnen worden aangepast. Onze ring is uitrekbaar en geeft hierdoor het ultieme draagcomfort. Onze multi size ringen zijn verkrijgbaar in rosé, geel en wit goud, en dit in drie, vijf of zeven rijen bezet met diamanten of gekleurde edelstenen. Deze tijdloze ringen hebben een prachtige regenboog van kleuren, gerangschikt in een verlooppatroon, onderbroken door gouden accenten.

HAPPY
RAINBOW COLOURS

Kim’s ontwerpen van regenboog sieraden die vreugde opwekken bij iedereen die ze draagt.

De Rainbow Collection is ontworpen door Kim Maessen om gevoelens van hoop en optimisme vast te leggen. Haar boodschap is dat er altijd een beetje kleur en helderheid te vinden is, zelfs als de lucht grijs is. Kies uit regenboog saffieren, gekleurde edelstenen, diamanten en edelmetalen die geluk vieren. Kim’s ontwerpen van regenboogsieraden die vreugde opwekken bij iedereen die ze draagt.

HAPPY
RAINBOW COLOURS

Wilt u extra advies? Bel ons of kom langs in onze winkel, zodat wij u het beste advies kunnen geven en u kunnen helpen vinden wat u zoekt.

Juwelier Kim Maessen, waar de klant centraal staat en waar het perfect maken van uw sieradenervaring een prioriteit is. Als vooruitstrevende onafhankelijke juwelier streven wij er voortdurend naar om u de meest uiteenlopende keuze te bieden met de best mogelijke ethische, ecologische en duurzame referenties. Onze collecties bevatten natuurlijke diamanten en gekleurde edelstenen. Wij zijn er om uw waarden te ondersteunen en nauwkeurige informatie te geven over duurzame sieraden.