KIM MAESSEN

“Wat we bij Kim Maessen doen, is het beste uit het verleden nemen en het combineren met het beste van de toekomst. Het is een prachtige mix van technologie, vakmanschap en verhalen vertellen.” Onze prachtige flagship store ligt in het hartje van Genk. Een lichte, inspirerende ruimte, gevuld met collecties fijne sieraden, allemaal handgemaakt met massief 100% gerecycled goud en conflictvrije diamanten. Ons geweldig team zal uw bezoek aan onze winkel onvergetelijk maken.

Bij juwelier Kim Maessen worden steeds de mooiste selecties juwelen van unieke en exclusieve merken aangeboden. Wij vertegenwoordigen al vele jaren met plezier de collecties van verschillende internationale high-end juweliershuizen. Met het juiste advies en een warme service zal je worden geholpen door Kim en haar team. Een juwelier waar ze willen dat je je thuis voelt. Kom zeker langs en ontdek de prachtige collecties van Kim Maessen waar goud, diamanten en edelstenen koningen zijn.

“Duurzaamheid gaat niet alleen om wat we maken en hoe we het maken, het gaat om alles wat we doen. We moeten het gehele plaatje overwegen, willen we een mooiere morgen achterlaten.” Elke belangrijke beslissing die we nemen – van waar we ons kostbare goud en onze diamanten vandaan halen tot de prachtige blozende gouden verpakking die elk Kim Maessen juweel omhult – wordt bekeken door de lens van duurzaamheid. We beoordelen voortdurend de impact van onze keuzes en werken er hard aan om waar mogelijk innovatieve, traceerbare en duurzame materialen in onze toeleveringsketen te betrekken. 

Kies voor een juweel met de hand gemaakt door Kim Maessen Juwelier. Zo kan u het perfecte juweel bekomen dat precies bij U past. Wij verkopen bij voorkeur enkel natuurlijke diamanten vanwege de traditionele en romantische betekenis die ze hebben als symbool van liefde en verbinding. Natuurlijke diamanten worden gevormd in de aarde onder unieke omstandigheden waardoor ze niet alleen zeer zeldzaam, maar tevens een hogere waarde hebben. Een natuurlijke diamant maakt onze ontwerpen tijdloos want Diamonds are forever!