Niet alleen wij zijn grote fan van de creatieve ontwerpen van Valérie Messika maar ook het verhaal achter het merk, de passie en de ambitie sluiten perfect aan bij het DNA van Kim Maessen Juwelier. Messika maakt het dragen van een diamanten juweel opnieuw toegankelijk voor jonge en modebewuste vrouwen. De Move collectie wordt gekenmerkt door bewegende diamanten.

Geef toe aan de Messika verleiding met de nieuwe Move Uno multi pavée diamanten ring gemaakt van 18 karaat goud. Deze moderne en elegante ring combineert de finesse van een sprankelende pavé zetting en bewegende diamanten in het midden – een iconisch Messika-concept – en zal je hand oplichten met een unieke uitstraling. Het perfecte kostbare accessoire voor iedereen die op zoek is naar een luxe sieraad dat elke dag kan worden gedragen.

Messika lanceert haar eerste lederen armband. Exclusieve diamantjuwelen op een lederen band voor hem en haar.  Een regenboog van kleuren en oneindige stijlen: welkom bij de My Move revolutie by Valerie Messika. De gloednieuwe “My Move” armband biedt een ruime keuze: geplaveid of generfd leer, mat of gelakt, goud of titanium, felle of meer sobere kleuren, het is onmogelijk niet te vinden wat je zoekt in deze collectie, die een veelheid aan looks biedt.