KIM MAESSEN

“Toen ik met Juwelier Kim Maessen begon in 2000, werd ik verliefd op het idee dat sieraden een stuk van de toekomst zijn. Elk juweel gaat over een uniek moment en hoe we die momenten in ons leven herdenken. Zoals het moment waarop je wist dat zij de ware waren. Het moment waarop je ze in de wereld verwelkomde. Het zijn de triomfen en de beproevingen. Het zijn de aankomsten en de vertrekken. Een juweel om eeuwig mee te gaan, niet slechts een seizoen. Een stukje verleden en een stukje toekomst. Het zijn momenten, geen bezittingen. Het is elk hoofdstuk in de perfect onvolmaakte reis van het leven.”

Onze sieraden worden bedacht en ontworpen door juwelier Kim Maessen. Nauwkeurig uitgetekend en uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken. Ontwerpen worden uitgetekend in 3D zodat ons atelier een goed beeld krijgt van hoe het ontwerp er uiteindelijk uit gaat zien. Alle sieraden van Kim Maessen zijn  boeiende en sprankelende collecties. De modellen zijn herkenbaar en onze kleurrijke met de hand gekozen edelstenen telkens uniek!

Geïnspireerd door onze eindeloze passie voor de zeldzaamste en meest intens gekleurde edelstenen, creëren we verrassende en speelse ontwerpen die zowel elegantie als vrouwelijkheid uitstralen. Altijd op zoek naar natuurlijke schatten, gebruiken we zeldzame en unieke edelstenen. Om de perfecte edelsteen te kiezen, is kennis van zaken nodig en die hebben wij voor jou in huis. Ons ervaren team staat klaar om je betrouwbaar advies te bieden en je te helpen de juiste keuze te maken, zodat je topkwaliteit voor het leven in huis haalt.

De Kimm Collection wordt gekenmerkt door een unieke en onmiskenbare stijl: de elegantie van een verfijnde vorm van luxe die vrouwen vergezelt in hun dagelijks leven. Kim Maessen ontwerpt tijdloze verfijnde sieraden om de meest kostbare momenten van het leven van liefde, hoop en alles daar tussenin te vieren. Haar sieraden in gerecycled massief goud, edelstenen en bewust gewonnen diamanten zijn bedoeld om elk hoofdstuk in de perfect imperfecte reis van het leven te markeren. 

Hugs & Kisses by Kim Maessen! X staat voor kusje, en O zijn armen die om je heen geslagen worden, een knuffel dus. X en O’s gaan al lang samen. Kimm’s sieraden zijn ontworpen met liefde voor de hoogste kwaliteit door de in Genk geboren oprichtster. Elk juweel vertelt een ander verhaal. Mooie en ontroerende verhalen over liefde, vriendschap en verdriet. Al meer dan 20 jaar creëren wij prachtige collecties met een modieuze, aparte en toch altijd vrouwelijke uitstraling. 

Elk nieuw avontuur, elke nieuwe reis en elke kans is er één van hoop gevuld met magie. Juwelen van bij Kim Maessen om je eraan te herinneren waarom je bent begonnen en dat alles wat je wilt op je wacht. Onze massief gouden sieraden werden door juwelen ontwerpster Kim Maessen ontworpen om een leven lang mee te gaan. Allemaal met liefde gemaakt om de belangrijkste momenten in je leven te markeren, of je ze nu cadeau doet aan een geliefde of voor jezelf koopt. 

Een juweel bij een speciale gebeurtenis laten maken, met een eigen design of met eigen (oud) goud, geeft het juweel een unieke en emotionele waarde die je nergens anders zal vinden. Bij Juwelier Kim Maessen helpen we je de details uit te zoeken, alle opties af te wegen en begeleiden we je bij elke stap van het maken van een op maat gemaakt sieraad. Het maken van op maat gemaakte sieraden betekent dat je je eigen sieraden precies kunt ontwerpen zoals jij dat wilt. Bij juwelier Kim Maessen in Genk vind je een ruim aanbod aan prachtige gepersonaliseerde sieraden.