You & Me, de perfecte verlovingsring voor jouw grote liefde voor de mooiste vraag van het leven. Elke verlovingsring is uniek en vertelt een verhaal. Door onze persoonlijke aanpak en gecertificeerde kennis, nemen we je graag mee op ontdekkingstocht naar dé ultieme verlovingsring voor het begin van een onvergetelijk verhaal. We nemen graag onze tijd om je in alle rust deskundig te adviseren. Samen gaan we voor dé ultieme droomring.

13

YOU & ME
JOUW DROOMRING

De perfecte verlovingsring voor jouw grote liefde komt van bij Kim Maessen!

Bij de handgemaakte ringen van Kim Maessen werd speciale nadruk gelegd op klassiek design en maximaal comfort. Aan de ene kant wordt de trouwring meestal elke dag gedragen en aan de andere kant moet hij qua design harmoniëren met andere samen gedragen juwelen en zo tientallen jaren plezier geven. Al meer dan 20 jaar staat Juweliers Kim Maessen garant voor kwaliteit, vertrouwen en klant gerichtheid. U mag erop vertrouwen dat u bij juwelier Kim Maessen de perfecte verlovingsring vindt op maat van uw Geliefde.

YOU & ME
VERLOVINGSRINGEN

Bij Kim Maessen vindt u de perfecte verlovingsring
op maat van uw Geliefde.

You & Me, een verlovingsring van Juwelier Kim Maessen. Iedere verlovingsring wordt op maat gemaakt in onze eigen ateliers. Ervaren goudsmeden gebruiken er uitsluitend achttien karaat goud of platinum om jouw verlovingsring met veel liefde te vervaardigen. Juwelier Kim Maessen selecteert samen met U enkel de mooiste diamanten met de meeste schittering. Een diamanten solitaire ring is een perfect juweel. De unieke solitaire zetting symboliseert namelijk de eeuwige liefde.

YOU & ME
VERLOVINGSRING

De unieke solitaire zetting symboliseert namelijk de eeuwige liefde.

Een trouwring draagt u de rest van uw leven. Het is dan ook belangrijk dat u een wel overwogen keuze maakt bij het uitzoeken van dit bijzondere juweel. Bij Kim Maessen bieden we verschillende pracht exemplaren aan. Kom langs in onze Boutique in Genk om onze collectie trouwringen te bekijken. 

In onze Italiaanse ateliers hebben vakmanschap en feilloze afwerking van ieder juweel prioriteit. Alle juwelen van Kim Maessen worden in haar eigen Italiaanse ateliers vervaardigd met kernwaarden als creativiteit en ambachtelijkheid. Ons juweliershuis is eigentijds en modern, kent als geen ander de klassiekers en houdt een vinger aan de pols op het gebied van trends en nieuwe ontwikkelingen.