KIM MAESSEN

Hermès is ongetwijfeld één van de meest toonaangevende Parijse mode merken van de laatste vijftig jaar. Hermès maakt luxe objecten: designvoorwerpen die door de handen van ambachtslieden gevormd worden, met liefde voor degenen die ze dragen. De horloges van Hermès zijn het resultaat van veeleisende know how en ze maken elk moment bijzonder. 

L’Heure H, gecreëerd in 1996 onder leiding van ontwerper Philippe Mouquet, is meer dan een horloge: het is een symbool dat door de jaren heen zijn dynamiek en zijn frisheid behoudt door een uniek idee: de tijd in een letter vastleggen. Een instant classic door de herkenbare H horlogekast en de prachtige lederen armband. Stuk voor stuk horloges met een twist in de typische Hermès stijl. De bandjes zijn makkelijk verwisselbaar: dit veelzijdige horloge past zich aan iedere stijl en gelegenheid aan.

Het Hermès Nantucket horloge is onmiddellijk herkenbaar aan zijn beruchte ‘rechthoek in een rechthoek’ kast. Een collectie met een onderscheidend karakter en een tijdloos design dat emotie uitstraalt. Een vierkant binnen een rechthoek creëren, dat is Cape Cod. Een sterk concept en een leuke, zelfverzekerde manier om de tijd te kaderen. Cape Cod herken je meteen en is zowel een sterk ontwerp, een technisch vernuft en een speels object.  Een prachtige samenkomst van paradoxen.