The power of words! Heart to Heart, onze luxe gouden juwelen met namen met precies de juiste balans tussen eenvoudig en speciaal.  Bij Kim Maessen herdefiniëren we luxe voor onszelf. Met deze collectie gaan wij véél verder dan woorden en letters om zo je eigen juweel te creëren. Juwelier Kim Maessen maakt juwelen die net zo uniek en speciaal zijn als jouw verhaal. Ontroerende verhalen over liefde, vriendschap en verdriet. Zo draag je het meest kostbare steeds bij je. Persoonlijker wordt het niet. 

Onze gepersonaliseerde sieraden staan voor een mooi moment, een unieke emotie. Voor Astrid Coppens werden de namen en de geboortedatums van dochters Billie – Ray en Joey – Lee verwerkt in deze 18 karaats geel gouden ring. In de symbolen van betekenis werden diamanten geplaatst. Deze ring is speciaal voor haar ontworpen en staat volledig in het teken van de liefde voor haar kinderen. Ook Kim Van Oncen koos zonder twijfelen voor de namen van haar kinderen De namen Jack, Pippa, Stella én hun geboortesteentjes werden in deze 18 karaats geel gouden ring geplaatst. Een edelsteen gekozen op basis van de geboortemaand om zo de ring extra betekenis te geven.

Elk handgemaakt stuk is “one of a kind” en voldoet aan onze uitzonderlijk hoge normen van creativiteit, kwaliteit en vakmanschap. Onze ontwerpen zijn unieke creaties die van begin tot eind met de hand zijn vervaardigd in 18 karaats goud bezet met diamanten of edelstenen. Bij Juwelier Kim Maessen helpen we je de details uit te zoeken, alle opties af te wegen en begeleiden we je bij elke stap van het maken van een op maat gemaakt sieraad. Het maken van op maat gemaakte sieraden betekent dat je je eigen sieraden precies kunt ontwerpen zoals jij dat wilt. Bij juwelier Kim Maessen vind je een ruim aanbod aan prachtige gepersonaliseerde sieraden.