KIM MAESSEN

Een uurwerk van eindeloze verleiding, de Serpenti Seduttori is een horloge met de ziel van een juweel. Ingewikkeld geconstrueerd om de pols sensueel te omarmen en meesterlijk bezet met kostbare diamanten, zijn opvallende esthetiek en verleidelijk vakmanschap brengen een gedurfd eerbetoon aan de glamour van Bulgari’s sieraden universum. Een triomf van een iconisch ontwerp dat de allure van de legendarische slang uitstraalt.

Gebouwd in de figuur van een slang, is de Serpenti een van de beroemdste iconen van BVLGARI. De kop van het horloge imiteert de kop van een slang en met de armband die langzaam naar beneden loopt, imiteert het het lichaam en de staart. Het uurwerk is comfortabel om te dragen door de soepelheid en flexibiliteit van de armband. Bvlgari’s horloges zijn de perfecte mix van verfijning en innovatie. De uurwerken van Bvlgari zijn beschikbaar bij Juwelier Kim Maessen in Genk.

LVCEA verlicht de tijd en brengt glamour in elke dag en in elke stijl: het is een horloge dat echt gemaakt Het gedurfde en rigoureuze ontwerp wordt gecombineerd met de glanzende allure van de open gewerkte wijzerplaat als een viering van het licht zelf. Vervaardigd met onmiskenbare creativiteit van Bvlgari en de voorliefde van de juwelier voor kleur, is dit het eerste skelethorloge in de geschiedenis dat de letters van het logo van de horlogemaker overneemt en een integraal onderdeel vormt van het ontwerp.

Dun, dunner, dunst, een staaltje perfectie! De herenlijn Octo van Bulgari is zeer herkenbaar dankzij de hoekige vorm van de kast met daar binnen een ronde bezel. Ook de breed geplaatste hoekige lugs waardoor het uurwerk en de band in elkaar over lijken te gaan zijn kenmerkend. Uitzonderlijke creaties die een universele taal spreken, een taal die verder gaat dan gender, stijl en culturele verschillen. Een ontdekkingsreis in de dichte, rijke en uitgebreide wereld van Bvlgari’s horlogemakers kunst.