We weten hoe hartverscheurend het is om een Geliefde te verliezen. Juwelen ter herinnering aan de geweldige persoon die ze waren en alle prachtige herinneringen die voor altijd met hen verbonden zullen zijn. In deze zeer moeilijke tijd willen we u comfort bieden met een herdenkingsjuweel dat u elke dag kunt dragen. We begrijpen de emoties die mensen doormaken in de vroege stadia van verdriet, en het creëren van een passend aandenken is belangrijk. Na het verlies van een dierbaar persoon kan een persoonlijk, handgemaakt juweel een houvast zijn tijdens en na het verwerkingsproces. Bij juwelier Kim Maessen ontwerpen we samen een herdenkingsjuweel, als eerbetoon aan de overledene en de speciale band die jullie hadden.

My Soul, crematie sieraden met ons My Soul as bolletje dat een kleiner deel assen draagt als symbolische begeleiding. Onze My Soul sieraden met een ruimte om de assen van uw Dierbare in te bewaren. Ons My Soul as bolletje wordt gesloten met  behulp van het door ons ontwikkelde hulpmiddel. Eens gesloten kan onze My Soul niet meer geopend worden zonder te beschadigen en vandaar dat het vullen enkel door ons of door één van onze dealers kan gebeuren. 

Herdenkingsjuwelen voor een blijvende herinnering en we hopen dat deze juwelen u jaren van troostrijke herinneringen zullen bezorgen. De buiten kant van onze crematie sieraden verraden niets over wat de binnenkant bevat, waardoor onze sieraden een persoonlijk en zeer discreet herdenkingsmonument zijn voor een Geliefde die is overleden.

Opgericht vanuit de overtuiging dat het belangrijk is om herinneringen te koesteren en zo ook de tijd die je hebt met de mensen die je liefhebt. Kim Maessen heeft reeds méér dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen van herdenkingsjuwelen. Aarzel niet ons te contacteren om uw gepersonaliseerd juweel te bespreken. Assen van uw Dierbare worden steeds met het nodige respect verwerkt in uw sieraad.