Toen ik met Juwelier Kim Maessen begon in 2000, werd ik verliefd op het idee dat sieraden een stuk van de toekomst zijn. Elk juweel gaat over een uniek moment en hoe we die momenten in ons leven herdenken. Zoals het moment waarop je wist dat zij de ware waren. Het moment waarop je ze in de wereld verwelkomde. Het zijn de triomfen en de beproevingen. Het zijn de aankomsten en de vertrekken. Een juweel om eeuwig mee te gaan, niet slechts een seizoen. Een stukje verleden en een stukje toekomst. Het zijn momenten, geen bezittingen. Het is elk hoofdstuk in de perfect onvolmaakte reis van het leven. Onze prachtige flagship store ligt in het hartje van Genk. Een lichte, inspirerende ruimte, gevuld met collecties fijne sieraden, allemaal handgemaakt met massief 100% gerecycled goud en conflictvrije diamanten. Ons geweldig team zal uw bezoek aan onze winkel onvergetelijk maken.

 

Bij juwelier Kim Maessen worden steeds de mooiste selecties juwelen van unieke en exclusieve merken aangeboden. Wij vertegenwoordigen al vele jaren met plezier de collecties van verschillende internationale high-end juweliershuizen. Met het juiste advies en een warme service zal je worden geholpen door Kim en haar team. Een juwelier waar ze willen dat je je thuis voelt. Kom zeker langs en ontdek de prachtige collecties van Kim Maessen waar goud, diamanten en edelstenen koningen zijn. Zo zijn wij voorzien van een zéér uitgebreide collectie van juwelen van Pomellato. U bent van harte welkom om deze in onze zaak te komen bewonderen!

 

Onze juwelen worden bedacht en ontworpen door Kim Maessen. Inspirerende, onderscheidende sieraden ontworpen met respect voor vakmanschap en uitgevoerd met elegantie. Nauwkeurig uitgetekend in 3 D en uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken. Elk sieraad wordt gemaakt in het Italiaanse atelier van de familie in de goudsmedenwijk van Vicenza. Het is hier dat Kim zij aan zij kan zitten met de meester goudsmeden, om samen uit te zoeken hoe elk nieuw ontwerp kan worden gerealiseerd. Onze traditie van uitmuntendheid stelt Kim in staat eigentijdse, ingewikkelde en ongebruikelijke stukken te ontwerpen die een duidelijk verschil vertonen met traditionele. Alle sieraden van Kim Maessen zijn herkenbaar en onze kleurrijke met de hand gekozen edelstenen telkens uniek!

 

“Duurzaamheid gaat niet alleen om wat we maken en hoe we het maken, het gaat om alles wat we doen. We moeten het gehele plaatje overwegen, willen we een mooiere morgen achterlaten.” Elke belangrijke beslissing die we nemen – van waar we ons kostbare goud en onze diamanten en kleurstenen vandaan halen tot de prachtige blozende gouden verpakking die elk Kim Maessen juweel omhult – wordt bekeken door de lens van duurzaamheid. We beoordelen voortdurend de impact van onze keuzes en werken er hard aan om waar mogelijk innovatieve, traceerbare en duurzame materialen in onze toeleveringsketen te betrekken. 

 

Een juweel bij een speciale gebeurtenis laten maken, met een eigen design of met eigen (oud) goud, geeft het juweel een unieke en emotionele waarde die je nergens anders zal vinden. Bij Juwelier Kim Maessen helpen we je de details uit te zoeken, alle opties af te wegen en begeleiden we je bij elke stap van het maken van een op maat gemaakt sieraad. Het maken van op maat gemaakte sieraden betekent dat je je eigen sieraden precies kunt ontwerpen zoals jij dat wilt. Bij juwelier Kim Maessen in Genk vind je een ruim aanbod aan prachtige gepersonaliseerde sieraden.