Sieraden zijn een stuk van de toekomst. Elk juweel gaat over een uniek moment en hoe we die momenten in ons leven herdenken. Zoals het moment waarop je wist dat zij de ware waren. Het moment waarop je ze in de wereld verwelkomde. Het zijn de triomfen en de beproevingen. Het zijn de aankomsten en de vertrekken. Een stukje verleden en een stukje toekomst. Het is elk hoofdstuk in de perfect onvolmaakte reis van het leven. Onze prachtige flagship store ligt in het hartje van Genk centrum. Een lichte, inspirerende ruimte, gevuld met collecties fijne sieraden, allemaal hand gemaakt met massief 100% gerecycled goud en conflictvrije diamanten.

Bij Kim Maessen worden steeds de mooiste selecties juwelen aangeboden. Al vele jaren vertegenwoordigen wij met plezier de collecties van verschillende internationale high-end juweliers huizen. Met het juiste advies en een warme service zal je worden geholpen door Kim en haar team. Een juwelier waar ze willen dat je je thuis voelt. Kom zeker langs en ontdek de prachtige collecties van Kim Maessen waar goud, diamanten en edelstenen koningen zijn. Zo zijn wij voorzien van een zéér uitgebreide collectie van juwelen van Pomellato. U bent van harte welkom om deze in onze zaak te komen bewonderen! 

Onze juwelen worden bedacht en ontworpen door Kim Maessen. Nauwkeurig uitgetekend in 3D en uitgevoerd met behulp van de nieuwste technieken. Elk sieraad wordt gemaakt in het Italiaanse atelier van de familie in de goudsmeden wijk van Vicenza. Het is hier dat Kim zij aan zij kan zitten met de meester goudsmeden, om samen uit te zoeken hoe elk nieuw ontwerp kan worden gerealiseerd. Onze traditie van uitmuntendheid stelt Kim in staat eigentijdse, ingewikkelde en ongebruikelijke stukken te ontwerpen die een duidelijk verschil vertonen met traditionele. Alle sieraden van Kim Maessen zijn herkenbaar en onze kleurrijke met de hand gekozen edelstenen telkens uniek! 

Een juweel bij een speciale gebeurtenis laten maken, met een eigen design of met eigen (oud) goud, geeft het juweel een unieke en emotionele waarde die je nergens anders zal vinden. Bij Juwelier Kim Maessen helpen we je de details uit te zoeken, alle opties af te wegen en begeleiden we je bij elke stap van het maken van een op maat gemaakt sieraad. Het maken van op maat gemaakte sieraden betekent dat je je eigen sieraden precies kunt ontwerpen zoals jij dat wilt. Bij juwelier Kim Maessen in Genk vind je een ruim aanbod aan prachtige gepersonaliseerde sieraden. 

Kim geniet van de contrasten van de verschillende kleuren van 18 karaats goud. Voor haar juwelen collecties werkt Kim samen met de beste vakmensen en fabrikanten in Italië. Elk juweel wordt in onze werkplaats vervaardigd met de hand en dit met een nauwkeurig begrip van materialen en verhoudingen. Ontdek onze sieraden, tot leven gebracht door uitzonderlijk vakmanschap. Kim kiest bewust voor 100% natuurlijke en conflictvrije diamanten en duurzaam verkregen edelmetalen. Elke diamant wordt zorgvuldig geïnspecteerd en individueel goedgekeurd om zo aan de hoogste internationale normen te voldoen. 

Gucci, opgericht in Florence in 1921, is een van ’s werelds toonaangevende luxemerken. Gucci heeft zijn nieuwste campagne gelanceerd, waarin nieuwe toevoegingen aan de Interlocking collectie voor fijne sieraden worden getoond. Deze nieuwste ontwerpen presenteren een moderne interpretatie van het iconische Interlocking G-motief, prominent geplaatst in een cirkelvormige bedel versierd met edelstenen. De collectie bestaat uit drie verschillende sets sieraden, die elk een andere edelsteen uitlichten: onyx, groene agaat of parelmoer. 

 

Bij Kim Maessen Juwelier in Genk vindt u de juwelen van Mattioli. Ontdek de mooiste accessoires, eindeloos te combineren door de vele kleuren en maten. Mattioli creëert kleurrijke sieraden die gebaseerd zijn op een traditie van Italiaans vakmanschap. Deze kleurrijke aanhangers kunnen in een hand omdraai verwisseld worden voor een andere kleur. Ontdek de mooiste accessoires van dit seizoen bij Kim Maessen Juwelier in Genk. Oorsieraden passend bij iedere outfit!

FOPE vervaardigt juwelen van uitmuntende kwaliteit en buitengewone schoonheid. De gewoven gouden schakels zijn rekbaar waardoor de gouden juwelen zeer comfortabel dragen. Er komt geen sluiting aan te pas, u schuift de juwelen zo om de pols. In elke kleur goud zijn de armbanden even mooi! Stack them all! Wij zijn er weg van, deze geweldige armbanden van Fope zonder sluiting! Fope is gevestigd in Vicenza, Italië, en biedt zeer karakteristieke juwelen, direct herkenbaar en uniek. De juwelen van Fope Gioielli zijn zowel in het wit, geel en rosé goud verkrijgbaar waardoor er binnen de stralende collectie altijd een keuze te maken is die aansluit bij uw persoonlijke smaak en voorkeur.

 

Kimm’s Colour Vibes, een adembenemend edelstenenpalet!  In elke Colour Vibe komt de unieke liefdesrelatie tussen edelstenen, diamanten en goud naar voren. Het ontwerpen van unieke sieraden en het creëren van adembenemende kleuren. Elke edelsteen wordt zorgvuldig met de hand geselecteerd om ervoor te zorgen dat alleen de meest onberispelijke exemplaren worden opgenomen. Kimms eindeloze passie voor levendige, kleurrijke edelstenen komt duidelijk tot uiting in de Hughs & Kisses collectie.