You & Me, de perfecte verlovingsring voor jouw grote liefde voor de mooiste vraag van het leven. Elke verlovingsring is uniek en vertelt een verhaal. Door onze persoonlijke aanpak en gecertificeerde kennis, nemen we je graag mee op ontdekkingstocht naar dé ultieme verlovingsring voor het begin van een onvergetelijk verhaal. We nemen graag onze tijd om je in alle rust deskundig te adviseren. Samen gaan we voor dé ultieme droomring.

Bij de handgemaakte trouwringen van Kim Maessen werd speciale nadruk gelegd op klassiek design en maximaal comfort. Aan de ene kant wordt de trouwring meestal elke dag gedragen en aan de andere kant moet hij qua design harmoniëren met andere samen gedragen juwelen en zo tientallen jaren plezier geven. Al meer dan 20 jaar staat Juweliers Kim Maessen garant voor kwaliteit, vertrouwen en klantgerichtheid. U mag erop vertrouwen dat u bij juwelier Kim Maessen de perfecte verlovingsring vindt op maat van uw geliefde.

You & Me, een verlovingsring van Juwelier Kim Maessen. Iedere verlovingsring wordt op maat gemaakt in onze eigen ateliers. Ervaren goudsmeden gebruiken er uitsluitend achttien karaat goud of platinum om jouw verlovingsring met veel liefde te vervaardigen. Juwelier Kim Maessen selecteert samen met U enkel de mooiste diamanten met de meeste schittering. Een diamanten solitaire ring is een perfect juweel. De unieke solitaire zetting symboliseert namelijk de eeuwige liefde.

De diamant is zonder twijfel dé koning der edelstenen en is een van de meest universele symbolen van de eeuwige liefde. De diamant is de mooiste, hardste en meest begeerde edelsteen. We selecteren onze diamanten dan ook met de grootste zorg om ze daarna in ons eigen atelier op ambachtelijke wijze in een juweel te vervaardigen. De 4 C’s, een classificatiesysteem voor diamanten, vormen de basis waarop wij onze edelstenen kiezen en wij stoppen pas met zoeken als we er zelf van overtuigd zijn dat we de perfecte steen voor jou gevonden hebben.  

Kim Maessen Juwelier biedt prachtige collecties verlovings en trouwringen aan. Ons team staat klaar om je te begeleiden in de zoektocht naar het perfecte verloving en trouw juweel. Unieke diamanten juwelen die van generatie op generatie kunnen doorgegeven worden. Elke juweel is uniek, net zoals de persoon die het juweel draagt. Kim Maessen maakt sinds 2000 juwelen die de schoonheid van edelstenen uitdrukken. Feestelijk en tegelijkertijd modern, met de persoonlijkheid van de drager als middelpunt te samen met sprankelende diamanten.